Bestil en rejse til black friday

Bestil en rejse til black friday

Black Friday er en amerikansk tradition, der er kommet til Danmark. Dagen efter Thanksgiving har mange butikker store rabatter på deres varer, og dette har spredt sig til at danne en global shoppingdag. For at få fingrene i de bedste deals, skal man være ude i god tid – helst når butikkerne åbner. På denne dag kan det være svært at finde parkering, og der kan være lange køer, så det er en god idé at have forberedt sig på forhånd.

Find gode tilbud på en black friday rejse her

Rejs til Black Friday med Spies

Hvis du ikke bor i USA, kan det dog stadigvæk være svært at få fingrene i de bedste deals. Derfor har Spies Rejser sat et særligt tilbud sammen, hvor du kan rejse til Los Angeles med afgang fra København den 23. november 2019. Du skal bo på et 3-stjernet hotel centralt i byen, så du er tæt på al handlen og de bedste butikker. I prisen er der også inkluderet morgenmad hver dag, så du kan starte shoppeturen ud med energi og overskud.

I LA finder du nogle af verdens mest berømte butikscentre som The Grove og Beverly Center. Du finder også Rodeo Drive, der er kendt fra mange film og tv-serier – her kan du shoppe løs blandt verdens dyreste mærker. Hvis du gerne vil have noget andet end tøj og modeaccessories med hjem fra ferien, kan du besøge Universal Studios Hollywood Theme Park, der ligger ca. 45 minutter fra hotellet. Her finder du forlystelser for både store og små – og masser af souvenirs til dem derhjemme.

Prisen for rejsen starter fra 12.499 kroner per person, men husk at der ofte kommer rabatter på flybilletterne inden afgang – så hold øje med Spies Rejsers hjemmeside eller tilmeld dig deres nyhedsbrev for ikke at gå glip af en god deal!

Konklusion: 

Black Friday er en amerikansk tradition, der nu også er kommet til Danmark. Hvis du gerne vil have fat i nogle af de bedste deals, kan det være en god idé at rejse til Los Angeles med Spies Rejser. På denne måde slipper du for at skulle stå i lange køer eller lede efter parkering – alt sammen ting som kan spolere shoppeglæden lidt! Og husk: Der ofte kommer rabatter på flybilletterne inden afgang – så hold øje med Spies Rejsers hjemmeside eller tilmeld dig deres nyhedsbrev!


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *