Bring erotikken tilbage i dit liv med disse tricks

Bring erotikken tilbage i dit liv med disse tricks

Om end du er single eller i et parforhold, kan de fleste nikke genkendende til, at deres erotiske liv indimellem halter. Ingen sex, ingen flirten, ingen dates og ingen sjov. Det kan være svært at have tid til sjov, hvis man har en travl hverdag, og i øvrigt har en del stress i sit liv. Alligevel kan det være værd at kæmpe for. Om end du skal invitere din kone ud på en romantisk date, om du skal finde en kæreste gennem tinder eller noget helt tredje, så læs med her og lær hvordan du inviterer erotikken ind i dit liv!

Formindsk din stress og bring erotikken ind i dit liv

Mange mennesker negligerer erotikken og den intime del af livet, simpelthen fordi at de er stressede. Det kan være svært at fokusere på at give kæresten omsorg, når man i virkeligheden bare har brug for at sove. Dette kan dog være en stor byrde for et parforhold, hvis man ikke huske at give hinanden omsorg. Derfor er det vigtigt, at sørge for at holde stressniveauet nede i dit liv.

Der findes nogle helt simple regler til, at holde dit stressniveau nede. Husk ikke at sige ja til for mange ting. Dette er noget, som er et problem for mange, altså at de ikke kan finde ud af at sige nej, og de bliver dermed overstimuleret. I sidste ende, har man derfor ikke overskud til at drage omsorg, for dem man virkelig elsker. Øv dig i, at sige nej, og mærk stressniveauet falde.

En anden god måde at holde stressniveauet nede, er ved at meditere og dyrke yoga. Mediter hver dag i 15 minutter, og mærk en klar ro komme over dig med det samme. Hvis du gør dette jævnligt, bliver du også bedre til det. Når du kommer hjem om aftenen til kæresten vil du mærke at du har mere overskud til jeres kærlighedsliv.

Sådan bringer du intimiteten ind i dit liv

Har du en partner, så findes der mange måder, at vise han/hun at du gerne vil have mere intimitet. Du kan fx invitere din kæreste ud på en romantisk date, hvorefter i tager hjem sammen og drikker noget vin og hygger jer. Du kan også arrangere en date aften hjemme, hvor du laver god man til din kæreste og forkæler ham/hende. Herefter kan du foreslå at give hinanden noget massage, og på den måde kærtegne hinanden.

Er du single, så kan du overveje at begynde at date igen, for at bringe erotikken ind i dit liv. I dag findes der mange online datingmuligheder. Den mest kendte datingplatform er Tinder, hvor du kan finde singler i nærheden af dig. Inden du skal på date er det vigtigt at du bruger tid på, at gøre dig i stand, så det sender det signal, som du gerne vil sende. Husk at vær kærlig og omsorgsfuld over for din date. Du kan både date hvis du leder efter et parforhold eller hvis du udelukkende leder efter et seksuelt forhold.

 


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *