Brug de aflyste fisketure i haven

Brug de aflyste fisketure i haven

Der kan være mange grunde til, at fisketuren er blevet aflyst. det kan være pga. det dårlige vejr, manglende udstyr eller endda ødelagt udstyr, og så er det ikke så sjovt at tage afsted alligevel.

Men hvad kan du bruge tiden på, nu når fisketuren er aflyst? Det kan være svært at finde på noget at lave og omstille sig til andre aktiviteter. Det er derfor en god idé nogen gang at søge inspiration ude fra.

Det er der faktisk mulighed for, da der her er et par idéer, som du kan blive inspireret af i denne artikel, idet der er muligheder for, at fiskeren i dig alligevel kan finde noget interessant at lave, og som du endda vil blive optaget af ligesom med fiskeriet.

Skab det helt perfekte drivhus

Først og fremmest skal du bruge et projekt, som giver dig mulighed for at være beskæftiget under mange aflyste fisketure. Det er selvfølgelig ikke noget, som du håber på, men det kan ske med det ustadige vejr, som vi tit og ofte oplever.

Hvis du sætter dig for at bygge dit eget drivhus, så vil du have mange arbejdstimer ude i haven, som kan holde dig beskæftiget på dage, hvor fisketurene er aflyst, og vejret måske ikke er alt for godt.

Sørg hermed for, at du har alle planerne til dit nye drivhus på plads, inden du går ud og køber alle materialerne til det. Du skal nemlig sørge for, at målene på selve drivhuset passer til den plads i haven, som du har planlagt til den.

Derudover skal du også sørge for, at du har de planter, planteborde, kapilærkasser og kapilærkasse mål, som du skal bruge, så du er helt klar til indflytningen af planterne, når du nu engang er færdig med udbygningen af dit helt eget drivhus.

Plant en bøgehæk, der blomstrer flot om sommeren

For det andet kan du også gå i gang med et projekt, der ikke tager lige så lang tid, som drivhuset vil gøre, men det er stadig et projekt, som vil holde dig beskæftiget i mange timer. Det er nemlig anlæggelsen af nye bøgehæk planter.

En bøgehæk er en af de mest almindelige hæk former, og det har også noget at gøre med, at den er flot og prægtig om sommeren. Bøgehækken har nemlig flotte grønne blade, der forandrer sig hele året.

Det er nemlig kun i få månederne, at bøgehækken mister sine blade komplet, ellers vil du se, at den beholder de visnede blade i meget lang tid. Det giver en god fylde og dækning af haven i mange måneder i stræk.

Nu er du fuldstændig klar på dine planer til, når fisketuren bliver aflyst, og du kan derfor altid holde dig beskæftiget.


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.