De forskellige indretningsmuligheder du har med mosaik fliser i hjemmet

De forskellige indretningsmuligheder du har med mosaik fliser i hjemmet

Der kan være forskellige fordomme, der kommer på spil, når man taler om at indrette med mosaik fliser i hjemmet. Der er nogle, der tænker, at det kun kan komme til at give et barnagtigt udtryk – men der tager man altså fejl. Der er mange forskellige måder at designe og skabe forskellige udtryk ved brug af mosaik o hjemmet. Det kan du læse mere om i denne artikel.

Hvad er mosaik lavet af?

Mosaik er lavet af mindre udskårne sten-, glas- og keramikstykker. Det kan derfor allerede her se ud på forskellige måder og kan derfor skabe forskellige udtryk i hjemmet. Stykkerne danner et billede eller et mønster, og disse kan se meget forskellige ud.

Du kan indrette et minimalistisk badeværelse

Der er mange, der er vilde med at bruge mosaik fliser i badeværelset. Dette er også et ganske oplagt rum at indrette med fliser, for det er et vådrum, hvor materialerne skal kunne holde til, at der kommer meget fugt – og det kan mosaik fliser i hvert fald! Du kan sagtens lave en minimalistisk indretning af dit badeværelse med mosaik. Det behøves slet ikke at være i mange forskellige farver, og hvis man får ro af det enkelte, så kan mosaik sagtens være det rette valg.

Hvor køber jeg mosaik fliser henne?

Du kan med fordel købe dine mosaik fliser over nettet gennem gulveogfliser.dk for god kvalitet til en fair pris. Det er vigtigt, at du finder en god forhandler, og her på siden kan du også se en række eksempler på, hvordan man kan indrette med mosaik i hjemmet, som f.eks. badeværelset og køkkenet.

Du kan skabe er farverigt udtryk

Men hvis du er typen, der bedre kan lide, at der er lidt mere gang i indretningen, så kan mosaik fliser også være et oplagt valg! Her kan du nemlig få masser og farver og mønstre, og når det kommer til kreativitet, så leverer de altså på et helt andet niveau, end de andre typer af fliser, du også kan få. I dag er der mange, der tager flere farver med ind i hjemmet, og det kan også give glæde at være omgivet af farver. Vi bruger trods alt mange timer i eget hjem, så det er vigtigt, at det er et sted, der gør en godt tilpas at være. Du har rig mulighed for at være kreativ med mosaik.

Du kan skabe et rustik look

Det er også muligt at få i den helt anden boldgade og skabe et rustikt udseende med mosaik fliser til enten badeværelset eller køkkenet. Her kan der f.eks. være meget optegnede kanter, og der kan være ujævnheder i overfladen, som kan skabe et cool og rustikt udtryk. Det kan f.eks. være fedt i badeværelset. I køkkenet er det nok at foretrække, at man har en mere ensartet overflade. Men med flade og mørke mosaik fliser kan du sagtens stadig skabe det rustikke. Du kan f.eks. gå mørkegrå mosaik fliser.

 


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *