Det perfekte tilbehør til dagens fangst

Det perfekte tilbehør til dagens fangst

Fisketuren har været succesfuld. Det har været en god dag, og fiskene har nærmest kommet op at slås om krogen. Sådan en dag er noget, som skal fejres, fordi det er ikke lige hver dag, at du får sådan en god fisketur.

Når fisketuren så er ovre, så er det, at du skal finde det helt perfekte tilbehør til fiskeretten, og det kan mange gange være svært.

For enten, så kan det være, at butikkerne ikke lige har det, som du gerne vil have. Eller så er det sådan, at du kommer hjem fra fisketuren langt tid efter, at butikkerne har lukket, og så er der ikke rigtig nogle muligheder for at købe noget ind.

Men der er en løsning, og det kræver, at du bruger lidt tid ude i haven. Men det er det hele værd. Så læs med her, og find ud af hvordan.

Æbletræer, kirsebærtræer og kartofler

En lækker stegt torsk bliver komplimenteret utrolig godt af nogle nyopgravede kartofler lige fra haven, et par lækre æbler fra træet og en håndfuld kirsebær til salaten.

Hvis du har sørget for at have en lille smule selvforsyning i haven, så er du faktisk godt på vej.

På denne måde sikrer du dig, at du altid har noget lækkert tilbehør til din nyfangede fisk fra fisketuren. Derudover er det også en lækrere måde at have sine frugter, bær og grøntsager på, fordi du helt selv har dyrket det.

Udover at selvdyrket æbletræer, kirsebærtræer og kartofler kan give fantastisk tilbehør til fisken, så er det også en måde at holde sig beskæftiget på. Når du ikke er ude på søen efter fisk, så kan du bruge tiden i haven.

Beskæring af træer

Det kan godt være, at du har viljen til at have dine egne hjemmedyrket æbler og kirsebær, men du skal også kunne sætte dig ind i de forskellige omstændigheder, der er omkring træernes beplantning og beskæring.

Det er noget, du snildt kan sætte dig ind i, når fisketuren er aflyst. Her skal du netop være opmærksom på, at både kirsebærtræerne og æbletræerne har specielle krav til, hvordan du behandler dem.

Så er det her, at du måske tænker: hvornår beskæres æbletræer? Og det er et godt spørgsmål, fordi de skal faktisk ikke beskæres for ofte. Det kan faktisk gå hen og beskadige træet.

Dog er det en god idé, hvis du endelig vil beskære dem, så skal det ske uden for sommersæsonen, så de ikke mister vigtige vækst tidspunkter.

Beskæring af kirsebærtræ er de samme råd som for æbletræet, hvor du særligt skal beskære dem, når kirsebærrene er modnet. Når dette er på plads, så kan du sagtens gå i gang med projektet.


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.