Få diskret svar på, om du lider af en ømtålelig sygdom

Få diskret svar på, om du lider af en ømtålelig sygdom

Har du en mistanke om, at du måske kunne have været så uheldig at have fået klamydia? Så er det med at få det undersøgt med det samme, da klamydia kan have store konsekvenser. Klamydia er en betændelsestilstand, der sætter sig inde i de æggeledere m.v. på kvinden.

Det kan i værste tilfælde føre til ufrivillig barnløshed, da betændelsen efterlader arvæv, som f.eks. kan lukke af for passagen af æggene fra æggestokkene. Det er ikke altid, at du har nogle symptomer på klamydia, selvom du måske rent faktisk har sygdommen. Har du derfor den mindste mistanke, så få det hellere tjekket en gang for meget end en gang for lidt.

Klamydia er en seksuelt overført sygdom. Den eneste måde at beskytte sig mod denne, er derfor ved at bruge kondom, når du har samleje. Sygdommen smitter både mænd og kvinder. Har du prøvet at ringe end til lægen og bede om at få taget en klamydia test før? Det er ikke lige det, de fleste forbinder med en hyggelig samtale, og det kan føles lidt akavet, når man står nede ved lægen og skal undersøges.

Få svar på om du har klamydia på 20 minutter med en smart hjemmetest

Der er heldigvis kommet et alternativ til lægebesøget, så du kan undgå en unødig, og for nogen pinlig situation, ved at tage en test derhjemme. Jeps – du kan nu få en hjemmetest, hvor du selv kan få svaret i løbet af 20 min. Vær dog opmærksom på, at det kun er testen til kvinder, der giver svar efter 20 minutter. Testen til mænd skal sendes ind til et laboratorie, hvor du får svar inden for få dage.

Sørg for at kontakte lægen, så du kan få medicin, hvis du har klamydia

Du slipper derfor for at tage til lægen, hvis det viser sig, at du ikke har klamydia. Har du derimod sygdommen, er det bare med at komme afsted til lægen hurtigst muligt, så du kan komme i behandling og blive fri for klamydia. Det kan kun gå for langsomt. Det skal lige understreges, at du aldrig bør undlade et lægebesøg, fordi du synes, at det virker pinligt. Og får du en positiv hjemmetest for klamydia, skal du til lægen under alle omstændigheder for at få medicinen.

En hjemmetest er det oplagte valg, hvis du ønsker vished i diskretion

Denne hjemmetest er bare et mere komfortabelt valg, hvor du ikke behøver at gøre et stort nummer ud af det, hvis det viser sig, at du ikke fejler noget. Det kan føles noget mere behageligt for de fleste, at man kan sidde derhjemme stille og roligt og tage testen, når det passer en.

Du behøver derfor ikke at bruge tid på et lægebesøg i første omgang, og du slipper for det akavede opkald, hvor du vil bestille tid til en klamydiatest hos lægen. Alt i alt en diskret, smart, hurtig og nem løsning på at få svar.


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *