Få en god start på parforholdet

Få en god start på parforholdet

Er du lige kommet ind i et nyt parforhold? Tillykke! Nu handler det bare om at pleje relationen, så den holder sig sund og bæredygtig. I det følgende får du nogle værdifulde tips til at få en god start – og forhåbentlig fortsættelse – på parforholdet.

 

Det er ikke ualmindeligt, at parforhold starter med butterflies and rainbows, men ikke desto mindre kræver det før eller siden noget arbejde. Du kan lige så godt give forholdet de bedste chancer ved at fokusere på at komme godt fra start. Det kan du blandt andet gøre med disse tips til både det nye og mindre nye parforhold, samt forholdet til dig selv.

Vær opmærksom på dit forhold til dig selv

De fleste forhold til andre bliver bedre, hvis du også har et godt forhold til dig selv. Du kan altså med fordel begynde at øve dig i at tale pænt og kærligt til dig selv. Det vil nemlig gøre dig bedre til at gøre det samme overfor din partner.

Det samme gælder for ting som tålmodighed og rummelighed – jo mere tålmodig og rummelig du kan være med dig selv, jo mere kan du sandsynligvis også være det med din partner.

Hav mod på konflikterne

Selvom mange parforhold starter med den såkaldte honeymoon-fase, hvor alt er rosenrødt, kommer der før eller siden konflikter. Det betyder ikke, at der er noget galt med parforholdet. Tværtimod bør du være opmærksom på, at du også skriver dig op til den anden side af mønten, når du indleder et forhold.

Ligesom med så meget andet i det menneskelige liv, indebærer et parforhold nemlig både det sure og det søde. Konflikter vil altså opstå, så hav mod på at gå dem i møde. Undgå at gøre hverken dig eller din partner forkert i situationen, men forstå, at I bare har to forskellige perspektiver og oplevelser.

Det er nemmeste at løse konflikten, når man forstår at kommunikere effektivt. Derfor er det godt at fokusere på at kommunikere og at lytte til hinandens grænser og behov. Det kan man faktisk godt gøre på en sjov og legende let måde. Eksempelvis er soveværelset et glimrende sted til at øve sig i at lytte til partnerens verbale og nonverbale signaler.

På udkig efter en partner?

Det kan også være, at du endnu ikke har et parforhold, men at du gerne vil tiltrække en partner. I dag er der heldigvis mange muligheder og måder at gøre det på. Uanset om du er til en uforpligtende sexchat eller en romantisk date, kan du nemt og hurtigt komme i kontakt med ligesindede på de mange sider online.


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *