Få flere penge mellem hænderne i hverdagen!

Få flere penge mellem hænderne i hverdagen!

Er du også helt flad halvt inde i måneden? Synes du også, du gør, hvad du kan, men mangler stadig altid penge? Så kan det være, du har brug for nogle forandringer! Læs med her, og bliv klar til (måske) at kunne få lidt flere penge mellem hænderne i hverdagen!

Læg en madplan

Der er alt for mange, der bruger alt for mange penge på mad. Mad behøves bare slet ikke at være så dyrt, hvis bare man er fornuftig med, hvordan man tilbereder det. Du kan nøjes med at lave mad hver 3.-4. dag og så bare lave store portioner, hvor du fryser noget af det ned (hvis du fryser det ned, behøves du ikke at spise ens flere dag i streg). Sørg evt. for at lave noget, der virkelig mætter og tilfredsstiller, så du ikke kommer til at grovæde noget af din anden mad senere på aften.

Lån penge til de hårde tider

Det kan også være, at din indkomst og dine udgifter simpelthen bare ikke passer sammen lige nu! Det er der ingen skam i, sådan en periode kan alle opleve at have på et tidspunkt i deres liv! Der er ingen skam i at låne penge, der er bare nogle få ting, du skal være opmærksom på, inden du gør det.

Der er flere steder, du kan låne penge. Lån af et familiemedlem eller tag et lån i banken. Det gode ved at låne ved banken er, at det ikke potentielt kan ødelægge en relation, som man ofte har set, lånepenge gør mellem familiemedlemmer. En anden ting, du skal være opmærksom på, er, hvad din forbrugslån rente er. Det er vigtigt, at du har en god rente, eller kan et lån blive dyrt. Husk for resten at kigge på ÅOP, der står for årlige omkostninger i procent. Den skal helst ikke være alt for høj. Der har været tilfælde, hvor folk har taget lån med en ÅOP på over 700%! Og husk så at lave en betalingsaftale, du kan overholde!

Prioritér

Det kan lyde så simpelt, men det er ikke sikkert, det er det i praksis. Hvis du mangler penge, er det virkelig vigtigt at overveje, om du prioriterer dine penge korrekt. Hvis du er i tvivl om, hvad du bruger dine penge på, kan du altid gå nogle måneder tilbage inde på din bankkonto og se, hvad dine penge går til. Måske der er noget, der overrasker dig? Måske du alligevel ikke har brug for den Netflix konto, og måske du bruger for mange penge på takeaway? Det kan også være, du har en dyr vane, du bliver nødt til at overveje, om du vil prioritere. Hvis du fx er ryger, kan det koste dig rigtig dyrt hver måned – specielt efter de nye priser!

Vi håber, du har fået noget ud af vores guide til at få flere penge mellem hænderne i hverdagen! De fleste af os kan få flere penge, end vi tror, såfremt vi bare er smarte omkring det!


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.