Fine oplevelser på Fyn

Fine oplevelser på Fyn

Fine oplevelser på Fyn

Sommerferien er lige om hjørnet. Har du styr på, hvad du skal lave? Går turen til Fyn i år, så kan du med fordel tjekke ind på https://fynsketidende.dk, hvor du kan få masser af input til fede oplevelser på Fyn for hele familien. Du kan naturligvis også læse med her, for at få noget inspiration.

Indbegrebet af sommerhygge

Fyn er vel nærmest indbegrebet af sommerhygge. Vandet er ofte lidt varmere i det sydfynske og med de mange kilometer kystlinje og lækre sandstrande, så er der vel intet at sige til, at mange forbinder Fyn med sol og sommer. Fyn har noget for alle. Hvad enten du er aktiv og vil udfordres fysisk i ferien, om du er til gourmet og kulturoplevelser i byen eller skal på camping med hele familien. For eksempel kan du tage på det oplevelsesrige øhop i det sydfynske øhav eller købe ind ved de mange lækre vejboder, som præger det fynske sommerland. Uanset hvilken type ferie du er til, så er Fyn den oplagte destination for din sommerferie.

Oplevelser i børnehøjde

Der er rig mulighed for sjove oplevelser for børn på Fyn. 1100 km kystlinje med lækre børnevenlige sandstrande står bare og venter på jer. Hvad enten I skal bo på campingplads eller har lejet et sommerhus, så er der helt sikkert en strand i nærheden af jer. Så husk at pakke badetøj og badedyr. Odense og omegn oser af spændende oplevelser for børn og voksne. I kan for eksempel tage et besøg i Odense Zoo – det er helt sikkert et hit hos de mindste. Den Fynske Landsby er også et besøg værd. Her kan I opleve et levendegjort museum, hvor I kan se, hvordan mennesker boede og arbejdede i gamle dage. Her er masser af muligheder for at snakke med geder og heste eller lege på den store legeplads. Tag madpakker med og få en god dag ud af det. Et besøg på en af de mange småøer omkring Fyn er også en god ting at gøre, hvis I har børn med. På de små øer kan småpoderne sagtens slippes løs, så de voksne kan slappe lidt mere af.

Fyn for de aktive

Fyn er et oplagt sted for aktive vandhunde, for cyklister og for mennesker der elsker at vandre. Hvorfor ikke opleve Fyn fra vandsiden enten i egen båd eller i havkajak? Øens overkommelige omkreds og rolige vande gør den oplagt for dig der elsker vand. Er du mere til cykling, så bare roligt. Fyn har ikke mindre end 1200 km skiltede cykelruter. Fyn har i mange år brystet sig af at være en af Danmarks mest cykelvenlige feriedestinationer, og der er nok noget om snakken. De har deres helt egen app med en oversigt over de mange cykelruter. Er du mere til papir, kan du naturligvis også få et særligt cykelkort og er uheldet ud, så fortvivl ikke. Der er selvfølgelig også sørget for, at det er ekstra nemt for turister at finde steder, hvor de kan få cyklen lappet eller pumpet. Bare følg de røde skilte med Bike Friends.


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *