Hunden skal have en ordentlig hundeforsikring

Hunden skal have en ordentlig hundeforsikring

Hvorfor skal hunden have en ordentlig forsikring

Rigtig mange mennesker har en hund og den kan skabe utrolig stor glæde i en familie. Desværre sker der også nogen gange det at en hund kan blive syg eller komme til skade. I sådan tilfælde har man som ejeren af en hund ikke altid tænkt på at forsikre sin hund ordentligt og det kan have voldsomme konsekvenser.

Når det sker at enten uheldet er ude eller hunden bliver syg er det meget relevant med en ordentlig hundeforsikring. Det viser sig nemlig tit og ofte at mange kun har tegnet en almindelig ansvarsforsikring til hunden. Det kan være fint nok med en ansvar men hvis din hund kommer på dyrehospitalet kan det have store økonomiske konsekvenser og det er ikke alle familier der kan betale de omkostninger.

En udvidet hundeforsikring betaler en stor del af dyrehospitalet

Når hunden kommer på dyrehospitalet kan regningen ende med at blive rigtig stor. Har du derfor en udvidet hundeforsikring med de rigtig dækninger så betaler din hundeforsikring en rigtig stor del af regningen. Der er tit og ofte en selvrisiko men står du med en regning på 30 – 40.000 kroner kan familien undgå at blive flået af de store regninger. 

En udvidet hundeforsikring dækker også mange andre ting. Det kan være medicin, det kan også være noget transport og dyrlæge regninger. Der er rigtig mange elementer at kigge på. Det kommer selvfølgelig altid an på skade og evt sygdom. 

Hvad koster en hundeforsikring

Det er meget forskelligt og hvilken hunderace du har er også en afgørende faktor. Jeg vil anslå en forsikring til hunden kan koste fra 50 til 400 kroner om måneden. Det kan lyde af meget når et er i den høje ende, til gengæld kan du sove roligt om natten såfremt der sker et uheld med din hund. 

Vi anbefaler altid at forsikre hunden optimalt. Vi bruger ofte så mange penge på forskellige ting og her kan forsikringen være lidt overset. Det er kedelige penge hvis vi ikke bruger den men hvis behovet opstår kan forsikringen faktisk være afgørende for om vi kan holde vores hund i livet.

Du kan læse meget mere om hunde og om at være familie med hund på gladforhund.dk 

 

 

 


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *