Hvad skal der til for at give bedre sex eller onani

Hvad skal der til for at give bedre sex eller onani

Uanset om du er et i forhold eller ej, så kan sexlegetøj give dig/jer langt mere sjov og bedre orgasmer.

Det er en skrøne at sexlegetøj kun er noget man køber hvis det er blevet kedeligt i sengen. Det er nemlig et krydderi til dit sexliv og tingene smager jo altid bedre med krydderi. 

Vi er kommet langt med udvalget siden der kun hang et par dildoer i sexbutikken, og det ellers kun bestod af film. Faktisk finder du i mange af butikkerne kun få film og langt mere legetøj og detil også frækt lingeri

Til mænd

Det er heller ikke længere kun kvinder det henvender sig til, der er nemlig kommet et stort udvalg til herrerne også. Hvis vi for engangs skyld starter med dem, så er der kommet langt flere muligheder. Både når det drejer sig om onani og ved par lege. Tiden hvor hun købte sexlegetøj og han købte alufælge er forbi. Mænd er nemlig lige så meget med ind over når det kommer til det frække legetøj. Til mænd er der kommet langt flere potens pumper, samtidig også utrolig mange masturbatorer. Det giver mulighed for en bedre onani, samt en bedre potens. Det kan være en fordel både til solo og med din partner. Penisringe er også kommet mere i brug, samtidig med at mange mænd har opdaget at anal stimulering faktisk er ret lækkert. 

Til kvinder

Omend, så er størstedelen af sexlegetøjet stadig til kvinder. Det største udvalg finder inden for vibratorer og dildoer. Noget der har sat sig kraftigt på en markedsandel er den berøringsfri klitoris stimulator. De fleste kender den blot som en Womanizer. Det er et apparat der har skabt en revolution. Kvinder har aldrig før opnået så hurtige orgasmer. 

Til par

For par er der også kommet utrolig mange nyheder. Specielt vibratorer der kan være med under legen. En vibrator der er ført ind imens i har sex, giver dermed både stimuli til hende og ham. Ikke mindst er der kommet sjove features til par, hvor man kan styre vibratoren via Apps og endda via nettet så partneren kan kontrollere hende vibrator selvom de ikke er samme sted. 

Sexlegetøj er og bliver det der kan gøre sexlivet en del sjovere. Uanset om i er nyforelskede, gift gennem 20 år eller du er en hardcore single. 


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *