Læs hvordan du laver en billig bankoverførsel (2021)

Læs hvordan du laver en billig bankoverførsel (2021)

Selvom mange handler foregår uden brugen af bankoverførsel, så er det stadigvæk relevant at vide, hvordan man laver en billig bankoverførsel i 2021. Dette skyldes, at det bliver nemmere at overføre penge mellem landegrænser, og det åbner derfor også op for handel. Har du været inde på udenlandske hjemmesider for at kigge på brugte ting, som sælges en del billigere end på de danske sider på DBA, så ved du også, at du har brug for at kunne sende penge til personen. Hvis gebyrerne er for høje, så nytter det ikke noget at man sparer noget på papiret, for i praksis kommer man ikke til at spare noget – overhovedet. Derfor har vi skrevet denne lille guide!

De danske bankers gebyrer

Hvis du ikke kan identificere dig med ovenstående problemstilling, så drejer det sig om, at de danske banker tager alt for mange penge for overførsler til EU-lande. Du skal simpelthen betale op mod 40 kroner for at få sendt penge til udlandet. Derudover skal du også betale for at få denne valuta vekslet. Er din konto denomineret i danske kroner, så skal de jo veksles til euro, før du kan lave en SEPA overførsel. Dette tager de, som du måske allerede ved, et par procent for.

Sådan undgår du de høje gebyrer

Du kan undgå de meget høje gebyrer på overførsler til udlandet ved at tjekke sammenligningen herinde ud. Denne viser dig, hvordan du kan overføre penge billigt til udlandet ved at sammenligne forskellige betalingstjenester. Måske kender du allerede visse af dem og benytter allerede Western Union – men der findes altså bedre og billigere alternativer. Der er selvfølgelig tidspunkter, hvor Western Union er den billigste og bedste mulighed, men ikke for dem der handler online. Det er vigtigt at kende forskel på de forskellige tjenester, så man kan spare så mange penge som muligt. Det er smart!


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *