Mange timers sjov leg med Gurli Gris legetøj

Mange timers sjov leg med Gurli Gris legetøj

Du kender måske den populære Gurli Gris fra fjernsynet, hvor hun har sit helt eget TV-program, der omhandler hende, hendes familie og vennerne i byen. Gurli Gris er en international serie, som også er kendt i bl.a. USA. Gurli er en skøn, charmerende, fræk og omsorgsfuld gris, som elsker sine familie og venner højere end noget andet. Gurlis yndlingsleg er at hoppe i mudder! Hendes lillebror Gustav har også en dinosaurus som legetøj, som næsten altid også er med på Gurlis eventyr.

Gurli Gris som legetøj

Astley Baker Davies’ børneserie blev hurtigt et hit, for mange børn hele verden over – heriblandt også Danmark. Gurli Gris er kendt fra fjernsynet, men nu har den lille muligheden, for at få sin helt egen Gurli Gris derhjemme. Gurli findes som mange forskellige ting. Man kan bl.a. få Gurli på sin legetøjstelefon, bamse, madkasse, puslespil og mange andre ting. Gurli Gris får børneværelset til at se hjemligt og velkendt ud. På www.littlehappy.dk/gurli-gris kan du finde rigtig meget Gurli Gris legetøj, og samtidig spare penge.

  • Et hit derhjemme: Den lille har måske allerede alt hvad man skal bruge som barn, men det vil helt sikkert blive et hit derhjemme, hvis det velkendte Gurli Gris ansigt pludselig var på madkassen eller lå på sengen i form af en bamse.
  • En uforglemmelig gave: Legetøj med Gurli Gris er bare noget helt andet, når den lille kender hende fra TV. Giv derfor et barn du holder kært en hel speciel gave, som vil betyde noget i mange år.
  • Gurli Gris som rollemodel: Gurli Gris er en velopdragen lille pige, som holder familie og venner kært. hun kan til tider, som alle andre børn, være lidt fræk, men altid med god vilje. Gurli vil blive en stor og god rollemodel for den lille.

Masser af legetøj til samlingen

Der er ikke grænser for, hvad der findes af legetøj med det kendte Gurli Gris motiv på. Gurli vil tiltrække opmærksomhed fra de små, fordi der er noget genkendeligt over hende. Hvis ikke man har set hende i fjernsynet, så har man set hende i butikkerne, hvor der findes et hav af legetøj med netop hende på. Gurli Gris kan findes som puslespil, bamser, engangskopper, drikkedunke, bestik og massevis af flere ting. Skift de kedelige hverdagsting ud med Gurli Gris, og gør spisningen, badet, læsningen og legene meget sjovere! Du kan tage dit barn med på eventyr ind i Gurli Gris’ verden, hvor de største problemer er om du skal hoppe i mudder eller i vandpytter. Gurli Gris er ukompliceret og oftest glad. Skab dine helt egne eventyr, hvor du og dit barn kan vise Gurli, hvordan jeres hverdag ser ud.


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.