Rejsen med vennerne til Tyrkiet

Rejsen med vennerne til Tyrkiet

Jeg var ude med mine venner i centeret. Vi var i gang med at få købt en masse ting, ind til vores ferie. Vi havde nemlig bestilt en ferie til Tyrkiet. Vi er 5 venner der skal derned sammen. Vi havde billetterne, og skulle rejse om 2 dage. Vi alle manglede lige nogle ting før vi var helt klar. Jeg manglede noget tøj. Det skulle være rigtig varmt dernede, så jeg havde brug for nogle shorts og t-shirts. Det manglede jeg. Jeg kiggede i flere butikker og havde lidt svært ved at finde nogle jeg kunne lidt. Jeg ledte i ret lang tid. Jeg kom så til HM hvor der var en masse udvalg af tøj. Jeg fandt en mase tøj, og der var en masse jeg kunne lide. Jeg fik købt en masse shorts. Jeg fik også købt en del t-shirts. Jeg følte nu jeg var klar til ferien. Mig og mine venner valgte så at finde noget at spise. Vi havde lidt svært ved at beslutte os. Det endte med at vi købte Macdonalds. Vi tog derind og spiste. Der fik vi også snakket om hvad vi skulle lave i Tyrkiet. Vi havde en masse ideer. Jeg glædet mig virkelig bare til hotellet. Jeg skulle i poolen hverdag. Vi havde så fået nok mad, og valgte at smutte. Da jeg rejser mig op sker, der bare det som ikke måtte ske. Min telefon ryger ud af lommen, og lige ned på det beskidte gulv. Men det var jeg ligeglad med. Jeg håbede bare at skærmen var okay. Men den smadrede desværre. Det gjorde mig virkelig sur på mig selv. Jeg har lige smadret min skærm. Jeg tog hen til fixphone.dkog fik skiftet min skærm. Den klaret de heldigvis hurtigt. Jeg var nu klar til ferie.


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *