Sådan finder du den rette frisure

Sådan finder du den rette frisure

Hvis du gerne vil ændre din stil, er det en rigtig god idé at tage et smut til frisøren. Din frisure har nemlig utrolig meget at sige, når det gælder mode, og derfor er det også vigtigt, at du får valgt helt rigtigt. 

Vælg den rette frisør

Der findes heldigvis utrolig mange dygtige frisører i Danmark. Ikke desto mindre, kan man ikke komme udenom, at der er stor forskel på, hvordan frisører klipper. Skal du have den helt rigtige frisure, er det derfor vigtigt, at du finder en frisør, der matcher din personlige stil. Find frisør på denne hjemmeside, hvis du vil danne dig et overblik.

Nogle mennesker vælger at rejse langt for at finde den helt rigtige frisør. På find frisør Århus bliver det dog muligt for dig at se, hvilke muligheder du har. På den måde kan du forhåbentlig finde en god frisør, som ligger i dit lokalområde.

Hvilken stil vil du have?

Hvis du er på jagt efter at ændre din stil, er det naturligvis relevant at overveje, hvordan din nye stil skal være. Her kan du blandt andet få stor inspiration ved at kigge i modeblade eller ved at søge på nettet.

Det kan være, at du er på udkig efter en frisure, som er meget oppe i tiden, men det kan også være, at du helst vil gå en helt andet vej. Dette er en beslutning som er fuldstændig op til dig. Dog er det en god idé at bestemme dig, inden du kommer hen til frisøren. Hvis du forbereder dig hjemmefra, er der større chance for, at du får dit hår, lige som du vil have det.

Medbring et billede

Nogle gange kan det være svært at forklare, hvordan du gerne vil have, at dit hår bliver klippet – især hvis du er på udkig efter en lidt mere alternativ frisure. Derfor er det en rigtig god idé at medbringe et billede, som du kan bruge som referenceramme.

Det er ikke altid lige let at finde et billede, hvor håret er fuldstændig, som du kunne tænke dig. Dog kan du muligvis sammensætte, hvad du ønsker, ved at bruge flere forskellige billeder og for eksempel “snuppe” pandehåret fra det ene billede og etagerne fra det andet billede.

Kig på din hovedform

Skal du finde ud af hvilken frisure, der passer godt til dig, er det en rigtig god idé at kigge på din hovedform. Formen på dit hoved har nemlig meget at sige i forhold til, hvad der ser godt ud til dig.

Umiddelbart kan det være svært sådan lige at blive klog på sin hovedform. Derfor kan det hjælpe, hvis du tegner omridset af dit hoved på dit spejl med en læbestift eller en anden form for tegneredskab, som du kan fjerne igen. På den måde kan du for eksempel se, om dit hoved er mere hjerteformet eller måske firkantet.

Kan du ikke selv finde ud af, hvad du skal gøre med dit hår, er det en rigtig god idé at spørge din frisør. Frisører er trods alt eksperter inden for frisurer.


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.