Sagatrim.dk – velvære starter her – sikker og pålidelig fitness shop

Sagatrim.dk – velvære starter her – sikker og pålidelig fitness shop

Sagatrim.dk, lever hver dag op til sit slogan, “velvære starter her”, med et bredt udvalg af kvalitetsprodukter. Her er der at gøre med en fitness shop for alle, der ønsker at holde sig i god form og føle sig godt tilpas. Der haves alt hvad du kunne have brug for af fitnessudstyr, samt alt indenfor damp- og saunaprodukter. 

Kunne du være interesseret i at komme i bedre form med hjælp fra en af de bedste fitness shop der findes? Så tøv ikke med at klikke dig ind på linket her i teksten, for at opsnappe yderligere information om det store udvalg af fitness udstyr

Dette fås hos denne fitness shop

Der findes et bredt udvalg af kvalitets træningsudstyr i butikken på Mileparken 30 og også online. Det omfatter løbebånd og crosstrainere, multimaskiner og bænke, fitnesscykler og romaskiner fra kendte mærker som Kettler, Nautilus, Schwinn, Bowflex, Tunturi, O’live, Flow Fitness, WaterRower, NOHrD, Lifeline, Concept 2 , Toorx, Sportop og Peak.

Før du køber, er du sikret en god hjælp og rådgivning fra erfarne medarbejdere. Det er en fitness shop der også tilbyder god service og montering af konkurrencedygtige priser på en bred vifte af produkter.

Du vil kunne finde alt hvad du kunne have brug for af træningsudstyr, hvor der haves en lang række af produkter der både tilgodeser fritidsmotionisten, men også udstyr til semiprofessionelle og helt og aldeles professionelle styrketrænere. Udover det store udvalg af træningsudstyr, sælger denne fitness shop også praktiske gadgets, der kan gøre din træning nemmere. Dette indebærer f.eks. tablet og smartphone holdere, træningsudstyr der er kompatibelt med Bluetooth og andet der kan tilkobles adskillige apps på din telefon. Udstyr der kan bruges til apps og andet tilkobling indebærer bl.a. løbebånd og motionscykler. 

Hvordan denne fitness shop kom til

Saga Trim begyndte i 1966 med en aftale med den svenske Tylö-fabrik om eksklusiv distribution af Tylö-saunaovne i Danmark. Dette var Tylö-fabrikkens første udenlandske distributør af et mærke, som nu er kendt i hele verden og distribueres i 80 forskellige lande. En saunaovn på 8 kW blev bragt til DEMKO til afprøvning og efter godkendelse var klar til markedsføring.

Saunaen som den hed dengang, var ikke særlig kendt, da denne fitness shop gjorde sit indtog på markedet. Få mennesker havde været i Finland og kendte til den, men ellers var opgaven at forklare, hvordan man bruger en sauna. Saga Trim var altså en vigtig spiller i at få saunakulturen til at udbrede sine folder helt til Danmark. 

I 1980 begyndte virksomhedens medarbejdere og kunder at interessere sig for træningsudstyr. Ikke blot til privatpersoner, men også hoteller og det vi i dag kender som fitnesscentre, blev der solgt både sauna, dampbad og træningsmaskiner til de samme brugere. Sortimentet har været i topklasse lige siden, men gennemgår stadigvæk en udvikling. 


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *