Det er ikke så stilrent med sexmøbler i lejligheden

Det er ikke så stilrent med sexmøbler i lejligheden

  Nej, du har fuldstændig ret, det er ikke særligt stilrent eller moderigtigt at have sexmøbler, BDSM møbler eller lignende i sin lejlighed.

Det ødelægger lidt det rene Verner Panton udseende og look i har skabt i lejligheden. Men det er edder sparke mig frækt at have til de sene aftentimer med partneren.

Hvis du er på udkig efter sexmøbler til jeres egen lejlighed kan denne guide herunder klart anbefales! Det har styr på det shit og henviser til en række fænomenale forhandlere, som sælger super lækre sexmøbler.

Gå til guide af sexmøbler her

Hvis du ikke syntes denne guide er god nok for dig, så er der alligevel en række egenskaber eller specifikationer du bør overveje når du skal købe sexmøbler. Især hvis de er til lejligheden eller husstanden.

 • Køb kun kvalitetbdsm møbel
 • Køb med fortrydelsesret
 • Køb møbler der ikke er for store
  • Medmindre de kan skjules
 • Køb dyrere end du havde tænkt, det betaler sig i sidste ende
 • Vælg ud fra mavefornemmelser, den tager sjældent fejl
 • Kig anmeldelser af produkterne, se evt. guiden for mere information
 • Overvej også at kigge anmeldelser af andre produkter fra samme producent
 • Kom i kontakt med andre ejere af produktet/produkterne du vil købe

Så er du sikret

Med ovenstående kan du ikke gå meget galt i byen. Eller det bilder jeg mig hvertfald ind du ikke kommer til at kunne. Faktum er nok bare, at uanset, hvornår man vælger at købe noget. Så er der en risiko for, at købet alligevel efter lidt tid bare ikke er dig. Sex møbler er ikke en undtagelse. Specielt ikke, når de i sidste ende er subjektive. Det ene sexmøbel kan være genialt for ét par mens det ikke rigtigt fungerer for et andet.sexmøbler

Derfor skal anmeldelser af generelt sexlegetøj, men især sexmøbler og BDSM møbler tages med et gran salt. OVervej at ligge fokus på anmeldelsens vurdering af kvaliteten fremfor selve oplevelsen. Førstnævnte er selvfølgelig påvirket af, hvor godt personen syntes sexmøblet er. Det er dog ikke desto mindre mere objektivt end den subjektive vurdering af, hvordan oplevelsen har været med et bestemt BDSM møbel eller SM møbel.

Der findes mange forskellige sex møbler, BDSM møbler og SM/bondage møbler. Det er så utrolig svært at vælge. En lovebuddy.dk gjorde det heldigvis en del nemmere med deres super guide.

sex møbel

Et citat siger mere end 1000 ord. Eller så er det billeder.

Dem er der selvfølgelig også nogle af, for hvem vil ikke gerne give sexmøbler et par kig på billeder.

Endda når de fremstår med så flotte modeller som tilfældet er her?! Woaw siger jeg bare. Det er ikke dårlige sager.

Kilder:

Lovebuddy.dk

Sinful.dk

Sexshop.dk

 


Reader Comments

 1. VI LAVER HULLER TIL PIERCINGER TIL FISSE
  VI LAVER HULLER TIL ØRERINGE TA TO FOR EN PRIS
  VI LAVER ALLE PIERCINGER
  PIERCINGER TIL BDSM
  KUN TIL PIGER OG KVINDE KAN FÅ LAVER BDSM
  JA SØGER EN PIGER VER EN ELSKER OG DU VER VILE TIL SEX OG DU VER PÅ 26 TIL 31 ÅR OG DU VER PÅ FYN OG DU VER I ODENSE FYN OG JA SØGER EN PIGER VER EN LUDER OG DU VER VILE TIL SEX OG DU VER PÅ FYN VI HA EN CVR TIL PIERCINGER –53-86-86-44

Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *