Sov i bambus sengetøj og oplev mere om dagen

Sov i bambus sengetøj og oplev mere om dagen

Sov i bambus sengetøj og oplev mere om dagen

Her er mit life advice til dig

Næste gang du står op om morgenen, så har du måske et nyt ønske til dit liv. Mange ønsker at opleve mere i deres liv. Særligt efter årene med de mange nedlukninger grundet corona. Når jeg står op om morgenen, så er det i mit bambus sengetøj. Det giver mig mulighed for at vågne og være veloplagt, fordi jeg simpelthen sover så godt i det.

Bambus sengetøj er godt

Bambus sengetøj er svedabsorberende og temperaturregulerende. Det er blevet en fast bestanddel af mit liv. Jeg fandt det inde på en hjemmeside med mange produkter, som alle er miljøvenlige, herunder blandt andet bambus sengetøj og bæredygtigt tøj. Det giver en god livsnerve at gå med ind på den grønne omstilling og at have det at leve så bæredygtigt som muligt som et af sine helt vigtige livsmål.

Underholdning versus uddannelse

Man kan så stille sig selv det spørgsmål om man har mest brug for underholdning eller uddannelse. Det er et godt spørgsmål at stille sig selv, for hvad er egentlig bedst … Mange higer efter underholdning, men mange higer jo også efter en uddannelse og det at lære noget og udvikle sig. De fleste af os higer og længes jo egentlig efter begge dele, for vi har både brug for at blive underholdt og for at uddanne os for at kunne udvikle os som de mennesker vi er ment til at være og hermed få mulighed for at nå vores fulde potentiale. man kan gå efter et bedre potentiale ved at sove godt om natten i bambus sengetøj.

Elementer af det ene i det andet og omvendt

Jeg vil sige at begge dele er lige vigtigt. Der er et element af underholdning i uddannelse og der er også gerne et element af uddannelse i underholdning. Man kan se på det lille barn, som har utroligt meget brug for at lære en hel masse for at udvikle sig. Det lille barn udvikler sig gennem leg. Man kan sige at de barnlige lege i vores tidlige stadier både er underholdning og uddannelse. Det er både og, og det er godt.

Hvad er underholdning?

Ja, det er jo at man bliver underholdt. Ikke bare at sove i bambus sengetøj. Det kan være via spil, leg, samtale, teater,sport og så videre. Kun fantasien sætter grænser for hvad der er underholdning. Det kan være utroligt mange ting. Det er noget vi oplever som menneske, noget der sætter smil på vores læber og noget, der gør os glade og morer os fordi det stimulerer os og hiver os væk fra den stilstand som kedsomhed kan være.

Hvad er uddannelse?

Det at danne sig er både at lære og at udvikle sig mentalt. Det er meget noget vi giver hinanden og noget der foregår ude på skolerne og på læreanstalterne. Uddannelse og dannelse er helt sikkert noget vi har brug for. Dit liv behøver ikke at være en film, min ven.


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *