To ting du kan lave, når vejret er for dårligt til en fisketur

To ting du kan lave, når vejret er for dårligt til en fisketur

Du havde lige sat dig for at tage ud at fiske i weekenden, men vejret er vendt 180 grader, og det er umulige forhold at tage ud og fiske i. Og noget man som fisker især skal respektere, så er det vejret.

Men hvad kan du så lave i stedet? Fisketuren er der, hvor du kan slappe af og være helt dig selv. Det er din alenetid, og det er der ikke nogen, der kan tage fra dig – selvfølgelig ikke andre end vejret.

Og derfor er det en god idé at have en plan B i ærmet, når vejret ikke lige arter sig, som du havde tænkt dig.

Skyd til måls fra terrassen

Det er måske noget, der minder lidt om fiskeri, da det at fiske også er en form for jagt. Men hvis vejret er dårligt, og det eneste, som du kan gøre, er at blive indendørs eller bare sidde under halvtaget på terrassen, så er der en anden mulighed.

Anskaf dig selv et par gamo luftpistoler og øv dig i at skyde til måls i din have. Dog med sikkerheden i orden, for der forekommer nogle regler i forhold til dette.

Når du skyder i din egen have, skal du være sikker på, at der ikke er dyr eller mennesker i nærheden, som kan have en risiko for at blive ramt.

Ej heller må der være nogle andre mennesker ting, der kan blive ramt. Men når først du har ordnet dette, så kan du med sikkerhed udskyde fisketuren til en anden dag. Det er en god måde at være alene på.

Anlæg et bunddække i haven

Vejret er aldrig så dårligt, at man ikke lige kan tage ud i haven og anlægge den længe ventede bunddække til skråningen, som du har udsat alt for længe. Og når din fisketur bliver nødt til at aflyses, så er dette en fantastisk måde at erstatte den på.

Det handler faktisk generelt om at få gjort nogle af de ting, som man ikke har fået gjort længe, eller som man har udskudt i et langt stykke tid, og hvis ens planer bliver ændret, så er dette et fantastisk tidspunkt at få det gjort, fordi man alligevel havde sat tid af til det.


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.