Få råd til både fiskeudstyr og julegaver

Få råd til både fiskeudstyr og julegaver

Nogle gange er det nødvendigt at prioritere, siges det. Prioriteringer betyder også bare fravalg. Og hvis man skal vælge mellem to meget vigtige ting, så sættes man på en prøve. Det er fx ved at være jul. Derfor skal langt de fleste spendere lidt ekstra på gaver og evt. byture, hvis corona-restriktionerne tillader det. Hvis man så også trænger til at få opdateret udstyret til sin yndlingshobby, fx fiskeri, hvad gør man så?

Kviklån er smarte i en snæver vending

Hvis du ved, at du kan afbetale et kviklån i næste måned, så er kviklån bedre end sit rygte. Lån penge online nu, og få råd til både gaver til familien og dig selv. Der er et meget stort udvalg af låneudbydere, så derfor er konkurrencen om kunderne også stor. Det kommer kunderne til gode i form af lette og hurtige lån. Og som sagt, hvis du har pengene i næste måned, er der ingen ko på isen.

Ingen fare for Corona på fisketuren

Har du udstyret i orden, og er bilen pakket, så er det bare med at komme afsted. Ud i det fri, hvor du kan være alene, eller sammen med en god ven, og fiske. Men vent! Hvis du skal ud at køre på denne årstid, melder der sig gerne et spørgsmål: “Vinterdæk hvornår?” Hvornår er det nu, at sommerdækkene skal skiftes?

Kør sikkert på fisketur om vinteren

Der er faktisk ingen lovkrav om, at man skal have vinterdæk på. Det er bare en rigtig god idé, selv om vinteren i Danmark ikke er, hvad den har været. Det kan stadig blive rigtig glat derude – særligt hvis man kører på mindre veje, der ikke nødvendigvis bliver saltet. Ligeledes kan sne, slud og fygning gøre det rart at have vinterdæk.

Dårligt vejr at fiske i

Muligvis tager man ikke på fisketur i slud og sjap. Men det hænder alligevel, at man skal på tur. Fx til et sted, hvor sneen falder i mængder, hvor man kan stå på ski. Kører man til udlandet, skal man huske at følge lovgivningen i det pågældende land.

Vent ikke til sidste øjeblik

Det er altid en god idé at få vinterdækkene på i god tid. Uanset om turen går til en put-and-take sø i nærheden, eller til Alperne i udlandet. Hvis du er på forkant i forhold til andre, slipper du for at skulle vente indtil et givent værksted har plads. For jo flere, der tages på sengen af Kong Vinter, desto flere vil have skiftet dækkene. Dermed bliver det sværere at komme afsted til det, man nu ønsker. Skitur eller fisketur.

Overrask din mand

Hvis du som kvinde ønsker at overraske din mand, kan du tænke utraditionelt. Fiskegrej og vinterdæk vil sikkert ikke være det første han regner med i adventsgave. Skulle pengene mangle, kan du altid låne mindre beløb på nettet. Du kan måske også tænke i forlænget weekend-ophold ved et godt sted at fiske. Med vinterdæk kan I køre afsted uden bekymringer.


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *