Populære krypto valutaer i november (2021)

Populære krypto valutaer i november (2021)

Et af de helt hotte emner i 2021 har været og er stadig kryptovalutaer. Der kommer hele tiden flere på markederne, og nogle forsvinder helt. Mange kalder det for det vilde vesten, men det er det ikke så meget længere. For nogle år siden, hvor der ikke var så mange etablerede platforme og børser, så kunne man nok godt have kaldt det for det vilde vesten. Det ændrer dog ikke på, at at kurserne er meget høje, og der er meget store kursudsving i skrivende stund. Dette gør, at mange er interesserede i at investere i kryptovalutaer.

Spørgsmålet er dog bare hvilke? Det er ikke nemt at svare på, og det vil vi heller ikke svare på, da vi ikke rådgiver om investeringer. Vi kan dog give dig en liste over populære kryptovalutaer i november 2021, så du kan få et godt overblik.

Listen

På denne liste vil du kunne finde populære kryptovalutaer, som du kan vælge at investere i. Rangeringen er ikke nødvendigvis den samme, som du kan finde andre steder. Du kan derfor med fordel læse denne artikel og tjekke andre hjemmesider ud, hvis du ønsker et mere nuanceret billede.

Dogecoin

Mange troede, at der ikke var mere at komme efter, når det kom til Dogecoin. Dette har dog vist sig ikke at være tilfældet. Mange er stadigvæk interesserede i denne kryptovaluta, og mange ser stadigvæk et potentiale i forhold til at tjene penge. Dogecoin har dog ikke rigtigt nogle teknologiske fordele over bitcoin for eksempel.

Du kan læse mere om Dogecoin her: https://mycrypto.dk/kurs/dogecoin/

Bitcoin

Mange troede også, at bitcoin ikke ville fortsætte i samme fart, som den gjorde i starten af dette år. Bitcoin har dog overrasket igen, og kursen er meget høj. Dette øger egentlig også populariteten på denne valuta, og mange førstegangsinvestorer investerer nu.

Du kan læse mere om Bitcoin her: https://mycrypto.dk/kurs/bitcoin/


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *