3 billige hobbyer til sommerhuset

3 billige hobbyer til sommerhuset

Sommerhuset er et af de bedste steder til at slappe af. Her har man virkelig mulighed for at slappe af efter en lang arbejdsuge, og det giver også mulighed for at bruge tid sammen med familie og venner. Særligt sommerhuse på Fyn har nogle naturskønne områder. Men det kan også være et godt sted til at få dyrket sine hobbyer. Der findes en lang række hobbyer man kan dyrke i sommerhuset, men mange af dem kræver betragtelige investeringer. Her bringer vi derfor tre billige hobbyer, som du kan dyrke i sommerhuset, og som kan gøre tiden med familie og børn sjovere.

Luftgevær

Hvis du har et sommerhus med ordentlig plads, er et luftgevær en fantastisk investering. Det koster ikke alt for meget (typisk mellem 1.000 kroner og op til 5.000 kroner, hvis man virkelig vil have et godt luftgevær). Med et luftgevær har man mulighed for at skyde efter tomme dåser, målskud eller noget helt tredje. Der er simpelthen uanede muligheder med et luftgevær. Du skal blot sikre dig, at du sætter dig godt ind i reglerne på området, inden skyderiet går i gang, for ellers kan det udløse betragtelige bøder. Ligeledes er det en god idé at have styr på alt sikkerheden, inden morskaben går i gang. Læs mere om reglerne her.

Fiskergrej

Hvis dit sommerhus er tæt på vandet (enten søer, åer eller havvand), kan det være en god og meget billig investering med noget fiskergrej, som man kan få timevis af sjov ud af. Det behøver ikke at koste mere end 700 – 800 kroner at komme i gang med fiskeri, og udover de timevis af underholdning, som man får ud af det, vil det – hvis man altså er heldig – også give mulighed for masser fisk til aftensmad.

Ny cykel

Ligesom luftgevær og fiskergrej vil en ny cykel også give mange timers sjov – og der er en ekstra bonus: en ny cykel kan give masser motion og frisk luft. Du kan enten købe en mountainbike eller en racercykel. Med andre ord: kun fantasien sætter grænser!


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *