Træt af at investere i aktier?

Træt af at investere i aktier?

At investere er altid en god idé, men man bør måske sprede sine investeringer ud på mange forskellige aktier og på andre typer af investeringer. Mange er også ved at være “trætte” af aktier, fordi de ønsker at tage en højere risiko. Bevares, der findes meget risikable aktier, som man kan investere i på de forskellige platforme. Vi har jo set eksempler på de såkaldte “raketaktier”, men deres vækst kan på ingen måde sammenlignes med kryptovalutaernes vækst i løbet af dette år.

Tjek bitcoin ud

Som investor har du nok allerede hørt om bitcoin, og du har måske allerede købt de såkaldte “bitcoin aktier” – som jo egentlig bare er certifikater, der nogenlunde følger prisen på det underliggende aktiv. Men du ved jo godt, at det ikke er den rigtige kryptovaluta. Du kan eksempelvis ikke sælge dine certifikater, når markedet er lukket. Kryptovalutamarkederne er i modsætning til de traditionelle markeder ikke lukket – aldrig.

Mange investorer anser bitcoin som det digitale guld, fordi der er en begrænset mængde af det. Derudover er der ikke inflation, og der er ingen stat, der står bag bitcoin. Der kan også være andre grunde til at anse det som det digitale guld, men disse er blot nogle af grundene. Er du derfor interesseret i bitcoin, det digitale guld, så køb BTC i stedet for XBT.

Alternativer

Alternativerne til bitcoin er selvfølgelig dogecoin, ethereum og mange andre. Disse anses ikke for at være det digitale guld – de anses for at være andre ting. Hvis de lyder interessante, så kan du læse mere om dem online. Der findes rigtig meget information online, som vi ikke kan pakke ind i en lille artikel som denne her. Prøv eventuelt at søge på noget Proof of Stake, som ethereum er ved at gå over til. Det kunne være interessant læsning.

Risiko

Husk! Der er altid en risiko forbundet med alle typer investeringer – specielt bitcoin, ethereum og de mange andre alternativer. Invester ikke, hvis du ikke ved, hvad du laver eller ikke har råd til at tabe dine penge. Prøv eventuelt med en demo konto først.


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *