3 ting du kan opleve på Fyn

3 ting du kan opleve på Fyn

Hvis du snart skal til Fyn, og du gerne vil have mulighed for at opleve noget, mens du er der, kan du jo vælge at kaste dig over en af de ting, vi har med på listen herunder. Der er masser af gode oplevelser, der ligger og venter på dig på Fyn, så du kan også finde mange andre sjove ting at lave end bare de ting, vi har taget med på dagens liste.

Køb de bedste alupersienner her hvis du mangler nye.

Egeskov Slot

For det første kan du jo vælge at tage en tur forbi Egeskov Slot. Tusindvis af danskere og udenlandske turister lægger vejen forbi slottet hvert eneste år, og der sker hele tiden noget nyt på Egeskov, som du kan glæde dig til at opleve. For slet ikke at snakke om den smukke natur, der er ved og omkring slottet. Der er masser af sjove aktiviteter og oplevelser for både store og små, så der er uden tvivl plads til at tage hele familien med til Egeskov, hvis du har lyst til det. Og så er det kun en halv times kørsel fra Odense.

Gå på den gamle lillebæltsbro

Er du glad for at komme op i højderne, og vil du gerne have en oplevelse ud over det sædvanlige, kan du også vælge at kaste dig over Bridgewalking. Her har du mulighed for at komme op at gå på den gamle lillebæltsbro, hvilket kan give dig et fantastisk syn ud over både Fyn og Jylland samt bæltet under dig. Det er en oplevelse i særklasse, og der har allerede været mange tusinde mennesker oppe at gå på broen, siden Bridgewalking blev en realitet. Så det er også noget, du kan overveje at opleve, hvis du er i nærheden af Lillebælt.

Besøg HC Andersens hus

Skal du til Odense, må du ikke snyde dig selv for at komme forbi HC Andersens hus. Har du aldrig været forbi her, kan det i den grad anbefales, og du kan være sikker på at gå hjem med en stor oplevelse i bagagen. Der er mange, der besøger huset hvert år, og mange udenlandske turister finder også vejen forbi, fordi han jo er så stor og kendt i hele verden. Du kan godt glæde dig til noget af et eventyr, hvis du vælger at besøge det gode gamle hus i Odense på din tur.

Læs mere om vask af foldegardiner her.


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *