Kan man fiske uden en kold bajer.

Kan man fiske uden en kold bajer.

Hvad laver du, når du fisker? Det er et spørgsmål, som mange fiskere stiller sig selv, efter at de har fanget deres grænse for dagen. Svaret på dette spørgsmål kan variere, alt efter hvor meget tid du vil bruge ude i kulden og stå i waders ved siden af din båd og vente på fisk. Hvis du er på udkig efter noget andet end, bare at sidde og fange fisk, så har vi nogle aktiviteter, der vil holde dig beskæftiget, mens du er på havet!

Hør lydbog

En god måde at holde sig beskæftiges, når man står og fisker, er at høre lydbog. Det er underholdene og også en oplagt mulighed, fordi man netop er beskæftiget med sine hænder. Nogen foretrækker bare at have ro i sine øre, når man står og fisker i vandet, hvor andre har brug for noget underholdning, hvortil en lydbog er en oplagt ide. Du kan selv vælge, hvilken genre du vil høre, om det så er noget poetisk, noget lærerigt eller en spændende krimi, det bestemmer du helt selv.

Samle tankerne

Når man står der midt på havet, så er det også en oplagt mulighed for at få tænkt nogle ting igennem. Det kan være, hvis der er problemer på hjemmefronten, at man har brug for at få mærket efter indeni, om, hvad det er man egentlig føler, og hvordan man vil takle situationen fremover. Det kan også være mere personlige problemer, man kan tænke over. Hvis man føler, at man er begyndt at drikke lidt for meget, så er det et perfekt sted, hvor man kan tænke på, om man har brug for at gå i alkoholbehandling på et behandlingssted, så man kan få det bedre med dig selv og få kontrol over sine problemer.

Vi lever i et hektisk verden, med larm og skrål, hvor det kan være svært for rigtig mange, at få roen til at få tænkt nogle ting. Det gør så, at spørgsmålene og problemstillingerne hober sig op inden i hjernen, og pludselig, så kan hjernen ikke rumme mere, hvor det kan ende ret fatalt! Så selvom man ikke kan lide at fiske, så kan man sagtens selv bruge det som en slags terapi til hjernen.

Få kvalitetstid med sine børn

Kan man lide at fiske, og ens børn viser interesse, så er det også en oplagt mulighed for at tage sine børn med ud på havet, for at fiske. Det er en god måde at få tid sammen på, som forælder og barn, som familie, fordi man ikke bliver forstyret af noget andet.


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *