Hvilket udstyr kræver det at leve et godt friluftsliv?

Hvilket udstyr kræver det at leve et godt friluftsliv?

Det er meget forskelligt hvad folk ønsker af udstyr og hvad folk mener er godt udstyr indenfor friluftsliv og det tilhørende udstyr. Der er dog nogle helt generelle ting som alle friluftspersoner har når de skal på længere ture ud i det fri. Det er lige præcis det udstyr du kan læse om her. Det er også det udstyr der er godt at starte ud med, hvis du er helt ny indenfor friluftsverden.

Noget at lave mad på

Friluftsliv er blevet meget populært inden for specielt de seneste par år. Det er dog noget man altid har gjort men specielt indenfor nyere tid er det blevet meget populært at tage på overnatninger i det fri. Hvis du vil læse mere om friluftsliv så kan du finde masser af inspiration hos https://friluftsbladet.dk/

Når man skal på en tur ud i det fri, så er det vigtigt at man har mulighed for at lave mad. Her er det ofte stormkøkkener der bliver anvendt af friluftspersoner fordi de bare er super nemme at have med at gøre. De kræver hverken brænde, ild eller bål og kan dermed sættes op alle steder. Du kan derfor sagtens slå lejr og blive for natten, selvom der ikke er et til gengængeligt bål sted. Et stormkøkken er lavet ultra let og vejer derfor næsten ingen ting. Det kan pakkes sammen så det heller ikke fylder ret meget og er derfor super nemt at transporterer rundt i en rygsæk. Med et stormkøkken kan du lave mad lige præcis når det passer dig og du kan få varm og dejlig mad på din tur ud i det fri.

Gode sko og praktisk tøj

Når man skal ud i naturen så handler det ikke længere om at se godt ud, det handler i højere grad om at have praktisk beklædning på. Det betyder sko der er gode at gå i og gerne gode at gå rigtig mange kilometer i. Derudover er det også vigtigt med praktisk tøj. Specielt bukser med mange lommer til de små ting der er gode at have ved hånden når man er afsted på tur er godt.

Overnatning i det fri

Overnatning i det fri kræver gode liggeunderlag og en god sovepose. En lille lampe vil de fleste også foretrække at have med. Her er specielt lamper der kan oplades via solen virkelig smarte. På den måde kan du nemlig være på tur i flere dage uden at din lampe løber tør for strøm. Den skal blot have adgang til sollys og så vil den virke når mørket falder på. Derudover er det også godt at vælge en lampe der kan indstilles i flere forskellige lysstyrker sådan at du har mulighed for også at tænde den om natten uden at den lyser alt for kraftigt. Når du skal overnatte i det fri skal du også tænke over hvor du skal sove. Du har nemlig både mulighed for at sove i telt eller shelter i Danmark og det er helt op til dig hvad du foretrækker.

 


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *