4 gode løsninger til udendørs overnatning på fisketuren

4 gode løsninger til udendørs overnatning på fisketuren

Når det er tid til fisketur med gutterne, så kan det godt trække sig over flere dage. Derfor er det vigtigt, at man har grej med til at overnatningen. Hvilke af nedenstående løsninger er afhængige af hvor man fisker henne. Måske der er hytter og shelters, men hvis der ikke er, så er man nødsaget til at have et telt med eller sove under åben himmel. Dog kunne det være smart, at planlægge sin fiskerute, efter hvor der er bedst at overnatte, så man både får fisket, men også kan få sig en god nattesøvn.

Her får du 4 gode løsninger.

Under åben himmel

Hvis du foretrækker helt natural, så kan du nøjes med din sovepose og et liggeunderlag. Hvis du ikke behøver overdækning, eller måske lave din egen med et stykke stof og nogle grene. Denne løsning er til dig, der godt kan lide at ligge og kigge på stjerner inden sengetid.

Telt

Hvis du foretrækker bare lidt over hovedet over natten, så kan du have et lille pop-up telt med. De fylder minimalt, og alligevel giver det noget privathed. Du kan finde en god sovepose-guide i denne artikel.

Shelter

Man kan benytte sig af et shelter, hvis der er dét til rådighed, eller så kan i planlægge jeres fiskerute, efter, hvor der er shelters. Det giver noget læ, og varme, hvis jorden er kold og våd. Shelters bliver der bygget flere og flere af rundt om i Danmark.

Hytte

Hvis du ikke er til den helt primitive løsning, men gerne vil pakkes helt ind, og måske skabe lidt varme, så er det hytten, du skal tilgå. Her kan i måske ligge flere og varme hinanden. Det skaber en god stemning, at man er samlet, og får et lille afbræk fra udelivet.


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *