Derfor er havebænke med opbevaring en god ide

Derfor er havebænke med opbevaring en god ide

Vinteren er over, foråret bryder frem og sommeren nærmer sig. Det er tid til at tænke på haven, finde havemøblerne frem, og evt. behandle dem, eller skifte dem ud. Hvis du i år tænker, at du skal have en ny havebænk til haven, så bør kigger på havebænke med opbevaring, og overveje, om ikke det skulle være sådan en. Hvorfor? Fordi en havebænk med opbevaring er super smart, og særligt til en have, eller terrasse, hvor der er begrænset plads. Vi går i dybden med nogle af fordelene ved at have en havebænk med opbevaring, kontra en almindelige bænk uden opbevaring.

 

Opbevaring af hynder

En af de mest anvendte måder at bruge opbevaringen i en havebænk på, er at opbevare hynder og tæpper. Har du hynder til din havemøbler, og er de ude hele tiden, risikerer du, at de bliver hurtigt slidte og grimme. Opbevare du dem derimod i din havebænk når du ikke bruger dem, skåner du dem for skidt, regn og vejr, og de kan dermed holde sig pæne og rene i meget længere tid. At have ynderne under havebænken er super praktisk. De er lige hvor du skal bruge dem, og du behøver ikke pakke dem i plastikposer og sætte dem ind i haveskuret.

 

Kan også bruges til tæpper

Ligeledes er det en god ide at have tæpper i opbevaringsrummet. Sidder i evt. ude om aftenen, eller på tidspunkter af året hvor det ikke er varmt, er det rart lige at kunne hive et tæppe op og varme sig med. Det er ikke kun i højsommeren (de 2 uger om året i Danmark hvor vejret er godt) at du kan sidde og nyde din have i havemøblerne. Det er også super hyggeligt at sidde derude når det er lidt koldere i vejret. Evt. med et varmt tæppe og en varm kop kaffe, te eller kakao. Ved at have en havebænk med opbevaring, gør du det meget lettere for dig selv, og du vil få mere lyst til faktisk at bruge dine havemøbler.


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *