De 10 sofaer som du bare skal kende

De 10 sofaer som du bare skal kende

Sofaen er et af de vigtigste møbler i hjemmet og ikke mindst stuen, da det er her, man tilbringer langt de fleste hyggelige timer med familien, vennerne, gæsterne og sine nærmeste. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige sofa, der passer til ens stil og at behovene for hygge og samvær er dækket ind, uanset om der er tale om et par enkelte venner eller større forsamlinger af gæster. Her er en liste over de 10 mest nævneværdige sofaer i Danmark lige nu:

  1. Eilersen Cocoon – Denne sofa er kendt for sit bløde og runde design og er populær for sin høje komfort og kvalitet. Navnet Cocoon siger meget omkring sofaens design, som er lavet til at omfavne dig, når du sidder i den.  
  2. Muuto Outline er en minimalistisk sofa med et skarpt og moderne udtryk, der kan fås i både læder og tekstil og så er den blevet ekstra populær for sin enkle og stilfulde fremtoning.
  3. Fritz Hansen Essay er en klassisk sofa med et tidløst design og høj kvalitet. Sofaen er kendt for sin enkle form og gode komfort, og så er man med Fritz Hansen altid sikret en super høj kvalitet hvor der er lagt vægt på gode materialer.
  4. Carl Hansen & Søn OW149 er en sofaserie, der er kendt for sit minimalistiske design og høje kvalitet. Den blev hurtigt så populær, at Carl Hansen & Søn valgte at udvide sortimentet med  både puf og lænestole og så kan alle møbler fås i flere forskellige træsorter.
  5. Hay Mags – En stilren og moderne sofa, der er kendt for sin høje kvalitet og store siddekomfort. Med Hay kan man sjældent gå galt i byen og denne sofa er modulopbygget, så den kan tilpasses efter behov.
  6. Bolia Scandinavia – En enkel og elegant sofa med et nordisk udtryk. Sofaen fås i mange forskellige farver og størrelser, så den passer til enhver stue. Bolia kører ofte kampagner på tværs af deres møbler, hvilket betyder at du nemt vil kunne spare 40-50% på denne og mange andre af deres sofaer.
  7. J148 er en 2 personers sofa fra FDB Møbler, der er designet af Erik Ole Jørgensen. Her er der tale om en tidsløs sofa, der er kendt for sit enkle og funktionelle design og ikke mindst at sofaen  kan fås i hundredvis af forskellige træsorter og farver.
  8. J149 er en 3 personers udgave af 148-sofaen, og den er også designet af FDB Møbler. Her taler vi design- og stilmæssigt om en meget lignende sofa, men som er mere rummelig og perfekt til større stuer eller familier. 
  9. Normann Copenhagen Ace – En moderne og stilfuld sofa, der er populær for sit enkle og tidløse design, og så fås den i både læder og tekstil.
  10. Klassik Studio KSC10 – En klassisk sofa med et tidløst design og høj kvalitet. Sofaen er kendt for sit enkle og stilfulde udtryk.

 

Uanset om man er til en minimalistisk eller mere klassisk stil, er der mange forskellige sofaer at vælge imellem på markedet i dag. De ovennævnte sofaer er alle kendt for deres høje kvalitet og enkle, stilfulde design, og de passer godt ind i enhver moderne stue.
Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *