Bredbånd, hvad er forskellen på de forskellige valgmuligheder? 

Bredbånd, hvad er forskellen på de forskellige valgmuligheder? 

Bredbånd, hvad er forskellen på de forskellige valgmuligheder? 

Har du også undret dig over hvad forskellen på de forskellige bredbånd muligheder er? Det kan vi godt forstå, det vil vi prøve at forklare her. Når du skal vælge bredbånd kan du vælge i mellem end almindelig trådet forbindelse der kommer igennem dit telefonstik eller antennestik. Derudover er der fiber bredbånd og mobilt bredbånd.  

Hvis vi tager den fra en ende af, starter vi med den almindelige trådede bredbånds forbindelse. Her kommer dit bredbånd enten igennem et telefonstik eller dit antennestik. Hvis det kommer igennem et telefonstik, vil du blive begrænset i hvor stor hastighed du kan vælge. Hvorimod du med et antennestik vil være bedre stillet, da du her vil kunne modtage en væsentlig bedre hastighed end ved telefonstikket. Det er dog desværre ikke altid en mulighed at vælge antennestik, i nogle tilfælde er det kun muligt at bruge telefonstikket. Dette kan du hurtigt og nemt tjekke ved at indtaste din adresse udbydernes hjemmesider. Her skal du dog huske at være opmærksom på, om lejlighedskomplekset eller området du bor i har en antenneforening eller noget i den stil. Her kan der nemlig være lavet forudbestemte aftaler, om at et bestemt selskab leverer bredbånd igennem antennekablet. I et sådan tilfælde vil det betyde at andre udbydere ikke vil have mulighed for at levere denne løsning og derfor kun kan igennem telefonstikket. Her kunne mobilt bredbånd være en mulighed.  

Fiberbredbånd er et af de nyeste skud på stammen når det kommer til internet, det er lyn hurtigt og stabilt. Ved fiberbredbånd deler du ikke din forbindelse med andre, hvilket giver en mere stabil forbindelse. Fiberbredbånd er nedgravede lyslederkabler og netop dette gør at du kan opnå en lynhurtighastighed. Både i download men også i upload, hvilket er en stor fordel. Med fiberbredbånd får du en hurtig og stabil forbindelse. Det er desværre dog ikke alle der har mulighed for denne form for bredbånd, det kommer helt an på hvor du bor. 

Mobilt bredbånd er et bredbånd du kan tage med dig på farten, derved vil du altid have internet på dig. En ideel form for bredbånd for dig der pendler og bruger computeren meget i toget eller bussen. Med mobilt bredbånd kan du opnå en god forbindelse hvis du befinder dig i et område med god dækning. 


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *