Dette skal du gøre, hvis du har en hjemmeside

Dette skal du gøre, hvis du har en hjemmeside

Der er i dag rigtig mange mennesker i Danmark, som har deres egen personlige hjemmeside eller en hjemmeside til deres forretning. Fælles for mange af dem er, at de ønsker at få flere besøgende på deres side eller sider, og så ønsker de også at gøre oplevelsen for deres besøgende så god som mulig. Denne artikel kommer til at fokusere på netop dette: Hvilke ting du skal gøre eller implementere for at dine besøgende på din hjemmeside får den bedst mulige oplevelse.

Nyt design

Måske er du blevet vant til din hjemmesides design, men hvis der er tale om et “gammeldags” design, så kan det virke frastødende. Problemet er, at folk er vant til meget professionelle hjemmesider, og så er deres koncentrationsevne virkelig lav. Hvis man ikke får, hvad man forventer med det samme, så besøger man en anden hjemmeside.

Mere fokus på søgemaskineoptimering

Det kan godt være, at du tænker, at søgemaskineoptimering eller SEO bare er et buzzword for at få dig til at bruge flere penge. Det kan dog være, at det er rigtigt i visse tilfælde, men der er lavet mange undersøgelser, og de viser, at SEO virker. Du kan aldrig få garanterede resultater med SEO, men mange ting du kan søge med SEO er også direkte til gavn for dine besøgende. Meget af SEO går ud på at levere godt indhold til dine læsere (on-page SEO). Du kan dog også vælge at gå skridtet videre og investere lidt i off-page SEO, som mange også kalder for linkbuilding.

Du har måske hørt rygter om at linkbuilding er dyrt, men det behøver det ikke at være. Hvis du bevæger dig ud i noget gør-det-selv linkbuilding, så kan du få links helt ned i 12 kroner per styk, som det ser ud lige nu. Du kan læse mere om denne form for linkbuilding her: https://billiglinkbuilding.dk/goer-det-selv/


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *