Smykker – den bedste (forkælelses)gave

Smykker – den bedste (forkælelses)gave

Diamonds – eller måske bare smykker – are a girl’s best friend. Marilyn Monroe vidste helt sikkert godt hvad hun snakkede om! Der findes ikke noget bedre end at finde en smykkeæske under træet juleaften eller til sin fødselsdag. Hvad enten du køber dine egne smykker eller ofte får dem i gave, er der en masse at overveje: hvilket smykke skal du ønske dig eller købe næste gang? Hvilken farve skal det være?

Halskæde, armbånd, ringe eller noget helt tredje?

Om det er et juleønske eller lidt selvforkælelse, skal du først overveje lige præcis hvilket smykke du vil have fingrene i.

Halskæder findes i så mange forskellige designs. Lige for tiden er lidt tykkere halskæder uden vedhæng meget på mode. De giver et lidt råt look og kan tit være et statement, så man ikke behøver have andre smykker på samtidig. Er du lidt mere feminin, er de klassiske tynde kæder med et simpelt vedhæng et perfekt match. De får dig til at stå lidt ud, uden at de fuldstændig overtager looket. På  https://guldsmykket.dk/ kan du se et væld af forskellige halskæder.

Armbånd er også kommet mere og mere på. Her er det især populært at blande forskellige styles og have flere på en gang. Det kan for eksempel være en meget tyk kæde sammen med en meget tynd en. Det giver en flot kontrast. Armbånd er lettest at have på, hvis man har korte ærmer på eller hvis ærmerne sidder stramt. Ellers kan armbåndene hurtigt komme til at forsvinde ud af syne.

Ringe er også et virkelig godt statement stykke. De bliver ikke let gemt væk, men de kan heller ikke tage alt fokus. Igen er det her meget populært at have mange ringe på en gang. Ofte vil de være fordelt ud på hele hånden fremfor på bare en finger. Hvis man vælger en ring med en diamant, kan det være en god idé ikke at sætte den på ringefingeren, da den ellers ligner en forlovelses- eller vielsesring.

Øreringe er noget, de færreste forlader huset uden. Det er efterhånden blevet mindre et statement smykke og mere et hverdagssmykke. Tit vil folk have flere huller i ørene.

Hvilken farve skal du vælge?

Når først smykket er valgt, skal du til at vælge farve.

Sølv og guld er de klassiske farver, men flere er også begyndt at vælge rosaguld.

Sølv er et enormt holdbart materiale, som ikke let bliver ridset. Desuden er det godt til folk med for eksempel nikkelallergi.

Guld er den helt klassiske farve til smykker, men desværre heller ikke helt billigt. Ofte er guld faktisk ikke særlig holdbart, så derfor blandes det tit med andre metaller.

Hvis du virkelig gerne vil have et guldsmykke, men du ikke har penge, kan du vælge et forgyldt sølvsmykke. Det er smykker egentligt er lavet af sølv men overtrukket med et tyndt lag guld.

Rosaguld er en enorm fin og feminin farve. Farven kommer af, at guldet er blandet med andre materialer såsom kobber.


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *