Fyn elsker fisk og fiskeplakater

Fyn elsker fisk og fiskeplakater

Fyn fisker – og fyn elsker fisk. Men elsker fyn også fisk på væggene? Altså ikke i bogstavelig forstand, men som smukke fiskeplakater til at pynte i hjemmet og som en del af indretningen. Vi ved det ikke, men med denne artikel vil vi sætte fokus på mange af de mange typer af fiskeplakater, som man kan købe på nettet. Specifikt tager artiklen her udgangspunkt i et sortiment fundet hos den danske plakat webshop Poster Society, som sælger plakater og posters og har en hel kategori specifikt til “Under havets overflade”, hvor du finder fisk, bløddyr, koraller, muslinger og mange andre flotte undervandsdyr. Så tag med på en lille rejse under havets overflade og læs en lille kort introduktion til de forskellige typer plakater du kan finde i kategorien. 

Fiskeplakater

Den føromtalte kategori “Under havets overflade” indeholder klart flest plakater med fisk. Fisk er utrolige og der findes mange forskellige arter, som på hver deres måde er tilpassede og smukke til at passe ind i deres miljø. Faktisk er der alene i Danmark registreret 252 forskellige arter, mens der menes at være mere end 29.000 arter i havet over hele verden. Helt så mange plakater finder du ikke hos Poster Society, men mindre kan også gøre det.

Farverige fisk som plakater

Vores personlige favoritter er klart de farverige fisk. Der er noget smukt ved fladfisken og de sjove øjne – og den type plakater finder du også, men vores favoritter er stadig de farverige, som er tegnet i vintagestil. Specielt er vi store fans af plakaten kaldet Great Berrier Reef Fishes plakat, som er en fiskeplakat med 5 farverige fisk, som har alverdens gule, blå, grønne, røde og orange nuancer. 

Derudover elsker vi plakaten med Rainbow Fish og Pink Fish, som begge er farverige og smukke plakater, som vil passe ind i indretningen i de fleste hjem og rum. 

Koraller og blæksprutter

Udover fisk, så finder du også en lang række koraller og blæksprutter, som alle er afbilledet på en visuel smuk måde og tegnet i en vintage designstil, som giver plakaterne et meget elegant og kunsterisk udtryk. Et udtryk, som gør plakaterne mere til kunst end egentlige fiskeplakater. Så er du lystfisker og kan du godt lide fisk, men har du svært ved at få konen eller kæresten med på idéen om at få fiskeplakater ind i hjemmet? Så er den her stil netop noget du søger. Her kan alle være med og se det smukke i de vidunderlige skabninger, som elsker under havets overflade. 

Så inviter naturen og livet under havets overfalde inden for med fiskeplakater fra webshoppen Poster Society. 


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *