Gå i gang med intenst nørderi

Gå i gang med intenst nørderi

Er du bange for at springe ud som nørd? Rigtig mange forbinder ordet nørd med noget meget specifikt – altså en type som man ofte ser på tv. Men sådan ser det slet ikke ud ude i den virkelige verden. Og hvis du har noget, som du går op i, så skal du selvfølgelig kaste dig ud i det og nørde med det. Der er så mange ting, man kan nørde i, og hvis du endnu ikke har fundet din store person, men egentlig godt kan lide tanken om at sætte sig rigtig meget ind i noget, så kommer der her nogle bud på, hvordan dit nørderi kan starte. Find eventuelt mere inspiration på https://noerderi.dk/.

Musiknørd

En nørd er ikke kun en dreng med briller og bumser, som sidder alene i kantinen og læser bøger om fysik og matematik. Nørder viser sig i alle afskygninger. Eksempelvis kan man være en musiknørd, hvis man interesserer sig rigtig meget i musik. Det kan være, at der er en bestemt genre, som du bare elsker, eller måske en kunstner, som du bare synes er helt fantastisk. Det kan også være, at det er musikteori, som du virkelig brænder for. Når det kommer til musik og nørderi, er der så mange muligheder, og så længe din passion for det er ægte, så kan du nemt komme til at blive en vaskeægte musiknørd. Hvis man har det sjovt med det, så kan man også nå langt.

Sportsnørd

Fra det kunstneriske i musik til det mere praktiske – nemlig sport. Sport og nørderi kan nemlig sagtens hænge sammen, fordi der ligesom med musik er så mange forskellige ting, man kan vælge at nørde med. Det kan være, at man generelt er til al slags sport og følger med i det meste, men det kan også være, at der er en bestemt sportsgren, som man finder mere spændende end de andre. Det kan eksempelvis være, at man synes, at cykelløb er super spændende at følge med i. Så kan det være det, som man laver ekstra research på, så folk aldrig skal være i tvivl om, at du er total ekspert på det område. For selvom cykelløb ikke på den måde er en videnskab i sig selv, så kan man sagtens være nørdet omkring det – det kræver bare, at du går nok op i det, til at du også ved en masse skøre ting om det.

Naturnørd

Denne form for nørderi adskiller sig lidt fra de to andre, fordi den i den klassiske forstand er lidt mere rendyrket nørderi, som også er en form for nørderi, man næsten skal uddanne sig til at vide rigtig meget op. Musik og sport er noget, som er ret tilgængelig for alle, og derfor er det også nemmere at nørde med det. Hvis det er derimod er naturen, man synes er fascinerende, så bliver det hurtigt lidt mere nørdet i sig selv, fordi det ikke er en lige så udbredt hobby. Så der kan du for alvor blive en supernørd, som ved en masse, som ingen andre ved.


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *