Betalingskort er ikke en ny ting i Danmark, og vi har dem alle. Der er ikke den samme kultur omkring disse kort, som der eksempelvis er i USA. Der prøver folk at optimere deres forbrug i forhold til hvilket kort de har for at få de største bonusser. Typisk er dette igennem American Express, som forkortes AMEX. De færreste har AMEX i Danmark, og de færreste har hørt om diverse bonusser, når det kommer til betalingskort.
Der er dog stadigvæk gode muligheder
Der er meget gode muligheder i Danmark, hvis man ikke kigger på danske banker. De har deres betalingskort, og så kan det være, at man får en ekstra forsikring med i købet eller noget lignende. Det er sjældent, at man finder noget, hvor man virkelig får noget værdi for pengene i forhold til det årlige kortgebyr. Denne her danske hjemmeside har dog valgt at lave en oversigt over debetkort, kreditkort og generelle betalingskort. Hjemmesidens fokus er at identificere de kort, som man kan bruge kryptovaluta fra.
At bruge kryptovaluta fra et betalingskort? Ja, det er faktisk muligt. I traditionelle banker skal du have penge stående på din konto, og så bliver disse trukket eller reserveret, når du køber noget i en butik. Har du et kreditkort, så får låner du i princippet disse penge indtil slutningen af måneden, hvorefter du får en regning, hvor du får lov til at betale for det. Har man et bitcoin kreditkort eller bitcoin debitkort, så kan man indsætte kryptovaluta (typisk bitcoin) på en konto. Når man så swiper kortet, så bliver det tilsvarende antal bitcoins konverteret til danske kroner, eller den valuta du nu skulle handle i. På denne måde kan investorer i bitcoin få lov til løbende at bruge af deres investering uden hele tiden at skulle forholde sig til at sælge for små beløb, når det er behov for at bruge penge.