Vi skulle bruge rav – meget rav

Vi skulle bruge rav – meget rav

Rav projektet:

Vi lavede et samarbejde med danske ravfund.dk da vi skal lave det helt ekstraordinære til vores indretning og derfor var vi taget til Jylland forleden for at finde ud af, hvor finder man rav ved Danmarks kyster.

De mange ravfund skulle vi bruge til at udsmykke et spejlparti i vores entre. En sådan opgave kræver ikke blot megen forberedelse og planlægning – den kræver også en pokkers masse ravfund. Derfor gik vi professionelt til værks og allierede os med ravfund.dk. Hos selvsamme ravfund.dk havde vi også investeret i en hel del ravlygter. Disse ravlygter skulle guide os på vej til vores ønskedestination – hvordan finder man rav

Lektioner og vejledning viser vej til hvor finder man rav

Ravfund.dk har specialiseret sig i alt, hvad der har med ravfund at gøre – det inkluderer også salg af ravlygter og ravbriller. Dette var til stor hjælp for os, da vi netop havde en bunden opgave, som krævede temmelig mange ravfund. Derfor planlagde vi et weekendophold kunne være ude hele natten med vores ravlygter for at lure det præcise hvor finder man rav-sted.

Og vi fandt rav. Hele 100 styks ravklumper i pæne former i den egn af Jylland, hvor finder man rav. Det var en kæmpe gevinst for os, som havde behov for en ordentlig sæk ravfund, så vi var godt trætte, men meget glade og yderst tilfredse efter vores ravjagt den weekend ved den jyske vestkyst. 

Ravfund glimter og gløder i villa fra hvor finder man rav-stedet

Min kone ønskede naturen helt ind i vores bolig. På den måde kan vi få glæde af naturen både ude og inde, og der skabes en glød og energi, som vi ikke har lyst til at være foruden.

I denne omgang har vi skabt det mest vidunderlige spejlparti i vores entre og det til stor glæde og begejstring for os begge. Konen har endda fået for vane at sætte sig lige dér mindst en time hver dag med det formål at nyde udsigten og finde ro og det forstår man jo godt, for udsigten er jo intet ringere end et smukt spejlparti med de mest yndigste ravfund fra hvor finder man rav. Ret meget mere kan man vel næppe forlange af et spejlparti, vel?   


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *