Bliv klogere på 2 fænomener i voksen verdenen

Bliv klogere på 2 fænomener i voksen verdenen

Lak, læder, smerte og dominans – dette er de typiske ord, der kommer frem på lystavlen når danskerne hører ord som SM og BDSM. Dette er med til at skabe en form for frygt og afstandtagen til emnerne, der dog ikke er helt nødvendig, da det ikke kun er disse ting, som SM handler om.

Til at starte med er der en væsentlig forskel på de to begreber, der trods de dækker samme hovedemne, har hver deres kvaliteter og sfærer, der kan variere mellem de personer, der dyrker denne specielle form for intime liv.

SM og BDSM adskilles primært af, at det kun er i forbindelse med BDSM, at der er tale om total fiksering og fastbinding af én eller flere kropsdele. Dette gøres dog ikke for at kunne tvinge sin partner, eller for at kunne påføre mest mulig smerte – det handler om dominans og om at slippe kontrollen sammen med sin partner.

Der findes forskellige måde at implementere SM og BDSM i ens hverdag

Fordi man som menneske godt kan lide at hengive sig til SM og BDSM, er det ikke ensbetydende med, at man skifter til lak, læder og kæder så snart man kommer hjem fra arbejdet og straks får manden eller konen til at spænde en fast til trækorset i soveværelset.

Tværtimod er SM og BDSM former for sex, som man ikke kan dyrke i samme grad som almindelige ’vanille’ sex som er dét de fleste danskere bruger i hverdagen. Disse to former for seksuel performance kræver meget mere af de medvirkende personer.

Det er meget følelsesladet at skulle indlade sig på SM, da man skal kunne slippe sin egen kontrol med kroppen som den submissive part, eller kunne påtage sig det store ansvar at dominere og styre en anden som dominant eller dominatrix.

Dertil kommer, at det for kroppen er noget af en voldsom oplevelse at gå igennem, hvis man gør det for tit. Dette skyldes både den fysiske kontakt med forskellige redskaber og legetøjstyper, der findes i dette særlige miljø, men også de orgasmer man kan få, ved at underkaste sig i timevis.

Hvis du gerne vil prøve SM eller BDSM

Der findes mange steder, hvor man kan læse mere om disse to seksuelle former. Det handler om at komme ind i et trygt miljø, hvor man tør stille alle de svære og ”dumme” spørgsmål, da dette er med til at sænke ens nervøsitet og finde frem til, om man ønsker at læres op som den dominante eller submissive part.

Der findes særlige hjemmesider og klubber rundt om i landet, hvor man kan komme i kontakt med andre, der i forvejen har erfaring med SM og BDSM og derfor kan tage én under deres vinger. Man skal ikke være bange for at springe ud i det med begge ben, trods fordommene og frygten, handler disse emner nemlig om tryghed, ansvar og respekt. Sammen med sin partner kan man starte stille ud med bind for øjnene og et sæt plyshåndjern, hvis ikke man tør tage det store spring fra starten.


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *