Drops Garn – førende på markedet siden 1982

Drops Garn – førende på markedet siden 1982

Drops Garn findes i mange forskellige varianter, farver og materialer. I daglig tale går dette specifikke brand under mange navne. Blandt andet kendes det under DROPS design, DROPS, Drops Garn og Drops Garnstudio.Det er dog ikke kun inden for selve garngenren at denne mastodont er kendt og elsket af danske hobbyister. Fra Drops Garn finder man nemlig også den største samling af forskellige hækle- og strikkeopskrifter – hvoraf langt de fleste er gratis.

Uanset om man er til hækling eller strik bør man afprøve Drops Garn, der er vurderet til det bedste på markedet med anbefalinger fra forbrugerne.Når først man har opdaget de mange muligheder med Drops Garn, kan man begynde at udforske deres mange facetter. Man kan f.eks. dykke ned i Drops Alpaca og strikke nogle lækre uldtrøjer, eller skabe skønne tæpper med Drops Safran, der er en type bomuldsgarn.

Priserne på Drops Garn er værd at betale

Ofte vil man slippe så billigt afsted med sit hobbyprojekt som muligt. Dette gælder naturligvis også, hvis man hækler eller strikker til sig selv og andre. Dette er en af grundende til, at Drops Garn ofte er det sidste, der kommer i kurven hos nybegynderne, da de hellere vil øve sig på billigere garntyper.

Man kan dog sagtens betale prisen for Drops Garn, da kvaliteten er derefter. Hvor ofte har man ikke siddet med et billigt garnnøgle og gang på gang har måttet løsne knuder undervejs? Dette er et kvalitetstjek som producenterne af Drops Garn har prioriteret – derfor oplever man mindre knuder end ved f.eks. billigere garn.

Hvis man køber sit Drops Garn hos kendte hobbyforhandlere, kan det godt betale sig at følge med i nyhedsbreve og tilbud. Disse bliver oftest annonceret på sociale medier såsom Facebook, hvor man lokkes til at kigge på efterårs- eller forårstilbud, hvor man sparer op til 8-12 kroner pr. garnnøgle.

Drops Garn åbner op for alle projekter

Uanset hvilket projekt man skal i gang med, kan man med garanti finde den rigtige type garn fra Drops design. Drops Garn har ikke kun sat sig på én garntype, men producerer alle typer garn, endda også alle typer blandingsgarn. Dette gør at man altid kan finde den garntype man skal bruge, uanset om der er tale som superblødt babymerino, hør eller bomuld.

Samtidig er én type bomuld ikke nok for producenterne bag Drops Garn, der findes mange forskellige slags, således at man kan finnørkle med sin størrelse 0,5 hæklenål i supertyndt bomuld, eller lave de lækreste tæpper af Worsted garn, der er tykkere.

Bruger man den ekstra skilling på at købe Drops Garn i stedet for supermarkedets billigste, skal man aldrig bekymre sig over, om man nu kan få den rigtige farve. Drops udvikler hele tiden nye farver, hvorfor man med garanti kan få dén farve garn man ønsker til sit kommende projekt. Langt de fleste serier fra Drops Garn leveres i alle regnbuens farver.

Ved at købe garn fra samme serie, er man derudover også sikker på at garntykkelsen og farvningen er ens således at ens projekt ikke ændrer udseende undervejs.

Drops har mange gratis strikkeopskrifter, men på Filato.dk finder du andet end de alm. standard strikkeopskrifter


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *