Få koblet af på en afslappende fisketur

Få koblet af på en afslappende fisketur

Elsker du at tage på fisketur? Der er næppe noget bedre end at tage væk fra al den stres og jag, man omgives af til daglig i denne moderne tid. På en fisketur kan du for alvor slappe af, koble af og komme ovenpå igen.

Det er vigtigt at have det sjovt og afslappet en gang imellem, så man kan mærke, at man lever sit liv. Her skal det ikke handle om det fiskerelaterede ved fisketurene, men om, hvordan de kan bruges som en slags terapi.

Få hvilet ud på en god skummadras

Der er noget lækkert ved at komme afsted på fisketur. For mange kan det dog virke uoverskueligt at skulle stå op klokken seks efter at have sovet på et hårdt liggeunderlag eller en luftmadras. Der er dog ingen der siger, at en fisketur behøver at være anstrengende på denne måde.

Hvis du selv tager afsted, eller sørger for at tage af sted med nogle, der er ligesindede i forhold til afslapning, kan du selv styre døgnrytmen og søvnen. Der er stadig mange gode fisketimer selvom man sover til klokken 9.

På samme måde bestemmer du også selv, hvad du tager med at sove på. Skal du bo i shelter eller træhytte, er der ikke den store forskel på, om du smider et liggeunderlag eller en skummadras bag i bilen. Den store forskel ligger i, at du sover langt bedre på en skummadras. Og det er jo netop det, der var pointen med at komme afsted. At få koblet fra og slappet af indebærer også at få ordentlig søvn.

Kom frisk tilbage til hverdagen

Det giver altså god mening at investere i en lækker og billig skummadras, så du får en dejlig, blød søvn, når du er afsted på fisketur. Skummadrassen fylder måske lidt mere end liggeunderlaget, men den vejer ikke meget mere, og er langt lettere end andre, mere robuste madrasser med fjedre eller lignende.

Efter sådan en god og afslappende fisketur, hvor du oven i købet har sovet som på en blød og lækker sky, kan du vende tilbage til hverdagen med fornyet energi og en helt anden entusiasme og gåpåmod.

Det er nemlig en stor fordel at være veludhvilet i hverdagen. På den måde præsterer man bedre på alle måder, og man har også lettere ved at overskue opgaver, der ellers kan virke uoverkommelige og trælse.

Også i sociale sammenhænge kan det at være veludhvilet være afgørende for, om du gør et godt indtryk, og om du kan finde ud af, at være tilstede i samtalen, lytte og spørge ind.

Døgnrytmen kan ofte lide under stres og ensformighed i hverdagen, og derfor kan det af og til være nødvendigt at komme ud af hamsterhjulet, hvilket, hvis du er til fisketure, er helt oplagt at gøre på den måde.

At komme lidt ud i naturen kan gøre en stor forskel for din energi generelt, og særligt hvis du sørger for at få noget ordentlig søvn undervejs med en lækker, blød skummadras.


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *