Forsikringer du skal have som fisker

Forsikringer du skal have som fisker

Det er vigtigt at have de rigtige forsikringer, når man fisker. Både som lystfisker og mere ivrig fisker. Der er forskellige forsikringer, der dækker over forskellige ting.

Her er en liste over de forsikringer, der er relevante for fiskere.

– En ansvarsforsikring: Denne type forsikring dækker dig, hvis du udsætter andre for skade eller ødelægger deres ejendele. Dette kan være relevant, hvis du f.eks. Taber en stang i vandet, og den rammer nogen eller noget.

– En ulykkesforsikring: En ulykkesforsikring dækker dig, hvis du kommer til skade, mens du fisker. Så hvis du faldet og brækker et ben eller bliver bidt af en fisk, er du dækket.

– En rejseforsikring: En rejseforsikring dækker dig, hvis du kommer til skade eller bliver syg, mens du er på rejse. Så hvis du skal fiske i et andet land, er det en god idé at have en rejseforsikring. Du kan også bruge din rejseforsikring, når du rejser som almindelig turist – så selvom du ikke har pakket fiskestangen, så gælder den altså. Og det er jo meget rart.

– En livsforsikring: En livsforsikring dækker dig, hvis du dør. Så hvis du dør under fiskeriet, er din familie dækket økonomisk. Det er vigtigt at have en livsforsikring, hvis man er fisker, da det er en risikofyldt sport – især hvis du rejser ud for at fiske f.eks. i Australien eller Norge.

– En forsikring for din fiskeudstyr: Denne type forsikring dækker over skader på dit fiskegrej. Så hvis du taber din stang i vandet eller din flue bliver spist af en fisk, er du dækket.

En forsikring for din båd: Denne type forsikring dækker over skader på din båd. Så hvis du rammer noget med din båd eller den springer et hul, er du dækket. En bådforsikring koster dog ofte lidt mere end en almindelig forsikring, da både er dyrere at reparere.

Det er ikke alle forsikringer, der er relevante for alle fiskere. Det afhænger af, hvor og hvordan du fisker. Så tjek med din forsikringsselskab, hvilke forsikringer der passer til dig og dit fiskeudstyr. Og husk på, at det altid er bedre at være forsikret, end at komme til skade uden en forsikring!


Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *